fbpx
Behind the Scenes

produktioner

Det er ingen hemmelighed at content i høj kvalitet bliver prioriteret højt – både af søgemaskinerne og hos forbrugerne. Hele online-universet er så småt ved at indse, at video er vejen frem. Selv billedeplatforme som Instagram er begyndt at prioritere videoproduktioner højere end statiske billeder i algoritmen. 

Video tillader dig at fange dine kunders opmærksomhed og tilmed også at fastholde den. 

Hos Framehack Studio har vi brede kompetencer, der sikrer dig et skræddersyet produkt i høj kvalitet hver gang.

I afsnittet herunder kan du se nogle af de typer videoproduktioner, vi tilbyder.

Behind the scenes coverbillede

Behind the scenes

Mange virksomheder er begyndt at sætte et ansigt på deres brand. Vi bliver stadigt mere bevidste om, at menneskerne i vores virksomheder betyder mindst lige så meget som produkterne. Behind the scenes er med til at sætte fokus på dig, din virksomhed og dine ansatte, så du kan give dine kunder et indblik i hvem, hvad, hvor og hvorfor. 

Produktvideo coverbillede

Produktvideo & billeder

Video og billeder af dit produkt sætter dit produkt eller din service i fokus. Med produktvideo kan du sætte lækre billeder på dine produkter, og hjælpe dine kunder med at få en forståelse for produktet, inden de køber. Produktbilleder kan bruges på alle platforme og er med til at skabe et univers omkring din produkt.

Præsentationsvideo

Præsentationsvideoen er med til at give dine kunder et blik ind i dit produkt eller serviceydelse. Den løfter dit brand og hjælper potentielle kunder med at træffe den rigtige beslutning, og får eksisterende kunder til at komme igen.

Præsentationsvideo coverbillede
Crateit Jul

Brand video

Sæt billeder på dit brand og din virksomheds værdier med en brand video. Modsat præsentationsvideoen showcaser den ikke nødvendigvis dit produkt eller din service men værdierne bag din virksomhed – dit ‘why’.

Billedproduktioner

Der findes mange forskellige billedproduktioner som alle har forskellige formål, men uanset om du mangler portrætbilleder, eventbilleder, fashion, lifestyle eller behind the scenes så kan det løfte din virksomheds image på alle platforme.  

Crateit cover

Video til sociale medier

Måske har du brug for videoproduktion på månedlig basis, så kunderne altid har indblik i, hvilke kampagner og produkter du tilfører din webshop. Måske vil du gerne gøre reklame for et produkt, serviceydelse eller event. Denne type video er kort og let fordøjelig – selvfølgelig skræddersyet og leveret klar til brug.

Video til sociale medier coverbillede
Eventvideo coverbillede

Eventvideo

Eventvideoen tager stemningen fra dit event og helt hjem i stuerne. Eventvideo er relevant, hvis I ønsker at dokumentere gode oplevelser og smil. En eventvideo bliver ofte brugt til markedsføringen af det næste event, og er oftest efterspurgt som aftermovie.

Gratis sparring

Har du svært ved at finde ud af, hvilken videoproduktion der passer bedst til din virksomhed? Har du spørgsmål eller brug for rådgivning til din kommende produktion?

Hos Framehack Studio tilbyder vi altid en gratis Creative Session. Giv os et kald eller smid en besked gennem kontaktformularen nedenunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Vi glæder os til at høre fra dig.

– Framehack Studio

find os her

Tlf: + 45 28 43 80 40

Email: mail@framehack.dk

Adresse: Seebladsgade 2, 5000 Odense C, Danmark

Åben: Mandag – Fredag 10:00 – 17:00

Eller udfyld formularen

Design by Framehack Studio -- Copyright 2023 © All rights Reserved - CVR: 38787462