fbpx
Behind the Scenes

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne vide mere, så kontakt os endelig! Til højre kan du se svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål. Vi sidder dog stadig parat til at svare hvis du har flere spørgsmål eller ønsker en uddybelse. 

Vi er selvfølgelig også tilgængelige hvis du har brug for en længere snak. Så tager vi en kop kaffe og får snakket om lige præcis hvad du har brug for.

FaQ

Vi skræddersyer vores produktioner, så de bedst muligt passer til dine behov og tidsplan og i sidste ende skaber større værdi for dig.

Prisen på et projekt varierer alt efter omfanget og deadline af projektet. Tøv ikke med at sende en besked via kontaktformularen eller giv os et kald på +45 53 54 83 13

Når du bestiller en produktion hos Framehack Studio, tager vi først et møde, hvor vi sammen får fastsat dine mål, forventninger, deadlines, m.m.

Derefter starter produktionen og redigeringen af optagelserne. 

Du vil efterfølgende få tilsendt et udkast, hvor du kan give feedback og noter. Efter du har sendt din feedback tilbage til os, retter vi til og sender den færdige produktion til dig, klar til brug. 

Tidsperioden, fra opstartsmøde til færdigt produkt, afhænger af størrelsen af produktionen. Vi kan lave projekter på et par dage og vi kan lave nogle der tager flere uger. Vi afstemmer altid deadlines med dig inden vi begynder, så du ved præcis, hvor lang tid det kommer til at tage, inden vi begynder. 

Hvis du gerne vil være forberedt inden du kontakter nogen for at få lavet content til din virksomhed, kan du med fordel tænke over, hvilken slags produktion du har brug for. Tænk derudover også på hvad dit mål med dit nye content er, og hvem det skal ud til.

Vi hjælper dig selvfølgelig på vej hvis du er i tvivl og er åbne for at brainstorme med dig på et uforpligtende møde. 🙂

find os her

Tlf: + 45 28 43 80 40

Email: mail@framehack.dk

Adresse: Seebladsgade 2, 5000 Odense C, Danmark

Åben: Mandag – Fredag 10:00 – 17:00

Eller send os en mail

Design by Framehack Studio -- Copyright 2023 © All rights Reserved - CVR: 38787462