fbpx
Behind the Scenes

HVAD ER FRAMEHACK STUDIO?

Framehack Studio er et produktionsselskab i Odense der specialiserer sig i skræddersyede billed- og videoproduktioner til virksomheder rundt omkring i hele Danmark.

Kvalitet, kreativitet, nye vinkler og framing er det, der udgør fundamentet bag Framehack Studio og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os, så vi kan sørge for at du får det bedst mulige produkt.

Rasmus Frost Sørensen

Lead videograf

Rasmus er Framehack Studios mester videograf, største nørd og notoriske natteravn. Han mister gerne søvn for at gå et ekstra mil med sine projekter.

Udover hans tekniske kunnen har han over 9 års erfaring med videografi og eventfotografi, hvor han bl.a. har arbejdet med flere kendte danske kunstnere til events og koncerter. I hans fritid nørder han videre med videografi, redigering og teknik. Derfor er han også altid up to date på det nyeste kamera gear og software.

Trine Buxbom

Trine Buxbom

Lead fotograf

Trine er Framehacks fotograf, største kreative input og rejsenørd. Hun ser de ting vi andre ikke ser og går nogle andre veje for at finde den rigtige løsning.

Udover de færdigheder hun har taget med sig fra sin uddannelse som multimediedesigner, har hun de sidste 4 år også arbejdet selvstændigt med sin egen foto virksomhed. Hun går i sin fritid meget op i at opdatere sine sociale medier med de nyeste billeder fra hendes mange fantastiske rejser.

Signe Mathisen Hansen

Marketing Manager

Signe er Framehacks social medie ekspert og designguru. Det er hende der går bag om kulisserne for at vise, hvad Framehack laver fra dag til dag.

Signe har tidligere arbejdet med sociale medier som influencer og har samlet set 4 års erfaring inden for video, billeder og redigering. Hun har derudover arbejdet freelance i udlandet, i tæt samarbejde med andre selvstændige, influencers og filmproducere. Dette har givet hende unik erfaring med diverse social medie strategier og trends.

Design by Framehack Studio -- Copyright 2023 © All rights Reserved - CVR: 38787462