fbpx

Præsentationsvideo

Præsentationsvideoen er den gode historie om dig og din virksomhed. Den bærer budskabet, du selv bestemmer, og er med til at mindske tvivl og skabe nye relationer.

Præsentationsvideo - case

Når der sker nyt i virksomheden – om det er en opnået milepæl, et nyt produkt eller en ny service, er det vigtigt at målgruppen får ordentlig besked. Hvad er et godt produkt, hvis ingen kender til det?

Præsentationsvideoen er målgruppens førstehåndsindtryk af din virksomhed, produkt eller service. Kategorien er båret af story-telling, og sørger for at levere den gode nyhed, den gode historie eller de gode informationer på den mest optimale måde. Den er med til at menneskeliggøre din virksomhed, og er med til at danne bånd, der kan føre til stærke relationer til samarbejdspartnere såvel som kunder. Fodboldklubben SønderjyskE brugte præsentationsvideo til at fortælle den gode historie til den første hjemmekamp i 21/22 sæsonen af Superligaen.

Fordele ved præsentationsvideo

Fortæl din historie

En videoproduktion i kategorien behind the scenes kan være med til at skabe autoritet på markedet for dig og dit brand. Her har du mulighed for at vise - og ikke blot fortælle - at du ved, hvad du snakker om.

Skab stærke relationer

Et godt samarbejde starter ofte med god kemi og god kommunikation. Vær med til at skabe en tidlig relation til dine kunder ved at introducere medarbejdere eller produkter og services.

Den fleksible genre

Præsentationsvideoen behøver ikke kun leve på din virksomheds hjemmeside. Den fungerer også offline - så længe du har en telefon, tablet eller computer, du kan vise den på. Flere af vores kunder bruger deres præsentationsvideo til kundemøder, når de holder oplæg, eller til møde i brancheforeningen.

Sådan bruger du præsentationsvideoen

Præsentationsvideoen er stærk som et af de første touchpoints kunder og samarbejdspartnere har med dig og din virksomhed. Derfor anbefaler vi at bruge den så ofte, du kan. Tag den med til netværksmødet, oplægget eller messen, eller brug den på hjemmesiden, på de sociale medier eller i din nyhedsmail. Kun fantasien sætter grænser.

Fandt du hvad du ledte efter?

Tryk på knappen for at komme tilbage til oversigten over videoproduktioner

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Portrætbillede - Rasmus Frost

Design by Framehack Studio -- Copyright 2022 © All rights Reserved -- CVR: 41200030