fbpx

Behind the scenes

En videoproduktion med fokus på behind the scenes kan være med til at skabe autoritet for dig og din virksomhed. Kategorien er med til at sætte fokus på, hvad der sker bag murene, når der ikke er kunder på besøg.

behind the scenes - case

Vi ser et stigende antal virksomheder, der taler vidt og bredt om en flad ledelsesstruktur, et godt arbejdsmiljø og en god dynamik. Alt for sjældent sker det, at virksomheder tager bladet for munden og inviterer målgruppen med indenfor.

En af de virksomheder, der har inviteret sine interessenter indenfor er Tokerød Plus. Tokerød Plus har ønsket at give kunder og andre interessenter et indblik i, hvordan det er at arbejde i virksomheden. Vi er med bag kameraet når deres videoserie T+ bliver produceret. Udover at blive præsenteret for medarbejdere og arbejdsmiljøet hos Tokerød Plus, præsenterer episoderne også en case. Videoserien afspejler Tokerød Plus helt perfekt – det er autentisk, det er professionelt, det er personligt og det er lærerigt.

Fordele ved behind the scenes video

Skab autoritet

En videoproduktion i kategorien behind the scenes kan være med til at skabe autoritet på markedet for dig og dit brand. Her har du mulighed for at vise - og ikke blot fortælle - at du ved, hvad du snakker om.

Giv brandet et ansigt

Et godt samarbejde starter ofte med god kemi og god kommunikation. Vær med til at skabe en tidlig relation til dine kunder ved at introducere medarbejdere og deres spidskompetencer.

Giv din virksomhed liv

Ved at vise hvad der sker i virksomheden, er du med til at give virksomheden en personlighed og skabe tillid. Potentielle kunder kan se, at de er i gode hænder hos jer. Eksisterende kunder bliver bekræftet.

Smilende Tokerød Plus medarbejder

Giv kunderne indsigt

Når vi siger behind the scenes, mener vi ikke nødvendigvis 30 sekunders video med smilende medarbejdere og high-fives på tværs af lokalet. 

Kategorien kan hjælpe med at nedbryde tvivlsspørgsmål eller opklare, hvordan I eksempelvis arbejder med at være bæredygtige, eller vise jeres målgruppe hvordan I idégenererer eller producerer jeres produkter. Det ene udelukker ikke det andet, og den gyldne idé afhænger af jeres virksomhed og jeres målgruppe. Det vigtigste ved kategorien er, at den giver indsigt, og at den er autentisk.

Fandt du hvad du ledte efter?

Tryk på knappen for at komme tilbage til oversigten over videoproduktioner

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Portrætbillede - Trine Buxbom

Design by Framehack Studio -- Copyright 2023 © All rights Reserved