fbpx

CONTENT ON DEMAND -
HVAD ER DET?

Hos Framehack Studio er vi eksperter inden for video og billedproduktion. Hvad end du har brug for interviews, præsentationsvideo, produkt shoots, reklame eller noget helt tredje. Derfor tilbyder vi Content on Demand til dem der har brug for hjælp til at producere content til deres medier hver måned. 

Med Content on Demand skræddersyer vi en løsning, der passer til lige netop din virksomhed, så du kan bruge mindre tid på content produktion og mere tid på dine kerneydelser og det du brænder for.

Med Content on Demand laver vi i fællesskab en løsning der garanterer, at du får det content du skal bruge, til alle dine medier, hver måned.

Hvordan foregår det?

Selve processen med Content on Demand kræver meget lidt fra dig, da det skal være så nemt som muligt at få kvalitets content hver måned. Hele processen kan opsummeres med 7 korte steps:

1. Vi starter med et kreativt møde hver måned, hvor du præsenterer dine idéer og behov for en måneds content.

2. Herefter laver vi sammen en plan for produktionen og udgivelsen af indholdet.

3. Vi fastsætter sammen datoer for shoots.

4. Vi skyder det content du skal bruge på de fastsatte datoer.

5. Vi klipper, redigerer og tilpasser med musik, lyd og farver.

6. Vi sender de formater du skal bruge.

7. Processen starter forfra, så der hele tiden er et kontinuerligt flow af kvalitets content på alle dine medier.

Det får du med content on demand

gratis sparring

Vi tilbyder gratis sparring gennem hele dit forløb med Content on Demand. På den måde sikre vi at begge parter får noget godt ud af aftalen og at der kontinuerligt er dialog mellem parterne.

flexibel aftale

Med Content on Demand er vores fokus at skræddersy en aftale der giver mening for dig og din virksomhed. Derfor tilbyder vi en fleksibel aftale der justeres efter dine behov.

content hver måned

Du får content til dine medier leveret hver måned. Mængden afhænger af hvor meget du skal bruge, hvilket vi aftaler i starten af hver måned.

Godt samarbejde

Hos Framehack Studio vægter vi gode samarbejder højt og derfor kan du forvente at vi giver 110% hver eneste gang du skal have lavet content.

content strategi

Vi hjælper også med content strategi og målsætning så vi på bedst mulig vis kan nå dine mål med det content der bliver produceret.

Er det noget for dig?

Kontakt os, så tager vi et gratis møde hvor vi forventningsafstemmer, målsætter, planlægger og fastsætter hvordan Content on Demand kunne se ud for dig.

KONTAKT OS og få gratis sparring

Hos Framehack Studio tilbyder vi altid en gratis “creative session”. Dvs. at når du kontakter os, så tager vi en uforpligtende snak (meget gerne over en kop kaffe eller te) om hvad du skal bruge og hvordan vi på den bedst mulige måde kan hjælpe dig.

find os her

Tlf: + 45 28 43 80 40

Email: mail@framehack.dk

Adresse: Seebladsgade 2, 5000 Odense C, Danmark

Åben: Mandag – Fredag 10:00 – 17:00

Eller send os en mail

Design by Framehack Studio -- Copyright 2023 © All rights Reserved - CVR: 38787462