fbpx

Eventvideo

Eventvideoen er det perfekte tilbageblik efter et event. Alle rundt om bordet kan se med, og pludselig får de en helt anden forståelse for, hvad du har lavet. Og nå ja – eventvideoer performer godt på sociale medier, og virker som reklame for dine fremtidige events.

Eventvideo - en samtalestarter

Den gode eventvideo skaber interesse, vækker minder og giver kunderne mod på mere.

Den gode eventvideo starter samtaler. Vi har alle sammen et par oplevelser, vi bliver ved med at referere tilbage til, når vi skal fortælle om os selv. For nogen er det en ferie, for andre er det et job. Fælles for os alle er, at de historier vi fortæller som regel altid indeholder et event. Det behøver ikke være en koncert eller en fest – men der skete noget. Nogle gange er det bare som om, man skulle have været der.

Men hey – eventvideoen sætter også fokus på mennesker. At være åben og turde kommunikere med sin målgruppe uden det nødvendigvis handler om kroner og ører, er en kæmpe styrke. Den kan også være med til at vise kunder og andre interessenter, hvad der foregår inde bag kontorets fire vægge – og dermed give dem en endnu større forståelse for, hvem I er.

Fordele ved eventvideo

Fremkald minder

Med en eventvideo lader du deltagerne sælge dig og din virksomhed. Eventvideoer opnår ofte høj engagement, fordi det er noget mennesker kan forholde sig til. Vi mindes en god aften med underholdning og godt selskab. Udover det, er det et friskt pust. Det handler ikke længere om KPI'er og strategi, men om dynamik, netværk og menneskelige relationer.

Show - don't tell

Eventvideoen viser målgruppen at din virksomhed er den rette at arbejde med - fordi arbejdsmiljøet og dynamikken er i orden. Du har muligheden for at positionere din virksomhed - er den sjov, ungdommelig og frisk eller er den formel, tradionsrig og professionel? Det ene udelukker ikke det andet!

Sælg dit næste event

Med en eventvideo har du noget at præsentere næste gang et lignende event kommer op. Fremkald minderne fra sidste gang og brug det som et værktøj til at sætte gang i tilmeldingen til næste gang. Med eventvideoen er én ting sikker: Det næste event er ikke noget, man har lyst til at gå glip af.

Eventvideoen er tidsløs

Med eventvideoen fastfryser du gode minder, så både deltagere, ansatte, samarbejdspartnere og kunder altid kan tage et kig tilbage i tiden. Nogle gange kræver det bare et par billeder eller en sang for at fremkalde minder. I en verden hvor vi konstant bliver mindet om at kigge fremad, er det vigtigt vi ikke glemmer, hvor vi kommer fra.

Fandt du hvad du ledte efter?

Tryk på knappen for at komme tilbage til oversigten over videoproduktioner

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os - så vender vi tilbage hurtigst muligt

Portrætbillede - Trine Buxbom

Design by Framehack Studio -- Copyright 2022 © All rights Reserved -- CVR: 41200030